Kognitivní rehabilitace seniorů : psychosociální a edukační souvislosti - Vostrý, Michal; Veteška, Jaroslav (Grada, 2021)
Publikace se zaměřuje na kognitivní rehabilitaci seniorů a na jejich edukaci v Česku, převážně na jedince s Alzheimerovou nemocí. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Dementia; pedagogika; Cognitive Remediation; Geriatric Nursing; Quality of Life; geriatrie; Aging; demence; kvalita života; psychoterapie; speciální vzdělávání; geriatrické ošetřovatelství; psychiatrická rehabilitace; kognitivní remediace; Aged; duševně nemocní; Czech Republic; Alzheimer Disease; Psychiatric Rehabilitation; stárnutí; Persons with Psychiatric Disorders; History, 21st Century; Alzheimerova nemoc; Česká republika; Education, Special; senioři; dějiny 21. století