Case reports melanoma - Kocák, Ivo; Procházková, Ilona; Šuková, Taťána; Šulc, David (We Make Media, 2020)
Publikace obsahuje kazuistiky léčby melanomu.
Keywords: Female; Drug Therapy; ženské pohlaví; Antineoplastic Agents; trametinib; protinádorové látky; onkologie; Pharmaceutical Preparations; farmakoterapie; léčivé přípravky; Male; melanom; Aged; dabrafenib; lidé středního věku; senioři; mužské pohlaví; Middle Aged; Melanoma