Jóga na židli pro seniory : protahování a pozice, které můžete provádět vsedě doma - Lehmkuhl, Lynn; Hanosková, Hana (Anag, spol, 2021)
Příručka, která se zaměřuje na metody jógy v sedě pro seniory. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: jóga; alternativní lékařství; Aged; Yoga; pozice sedu; Sitting Position; rehabilitační a fyzikální medicína; geriatrie; senioři