Výroční zpráva (Charita Česká republika, 2004)
Výroční zpráva Charity Česká republika, která se zaměřila na činnost organizace. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Czech Republic; International Cooperation; sociologie; Česká republika; sociální péče; sociální práce; Social Work; Social Welfare; analýza nákladů a výnosů; Cost-Benefit Analysis; management, organizace a řízení zdravotnictví; mezinárodní spolupráce