Biologie v pěti lekcích : co je život? - Nurse, Paul; Martynoga, Ben; Pecháček, Pavel (Dokořán,., 2021)
Publikace se zaměřuje na základní principy biologie života, zejména na buňky, geny a evoluci. Určeno široké veřejnosti.
Aliter ; svazek 76
Keywords: cytologie, klinická cytologie; Informatics; biologie buňky; život; biologie; informatika; chemické jevy; Biological Evolution; Chemical Phenomena; Cell Biology; genetika, lékařská genetika; biologická evoluce; vývojová biologie; geny; Life; Genes; Developmental Biology