Sociální vyloučení seniorů 65+ žijících ve vlastní domácnosti v České republice - Motlová, Lenka (NLN, 2021)
Publikace se zaměřuje na sociální vyloučení seniorů starších 65 let v Česku. Vychází z kvalitativního výzkumu. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Socioeconomic Factors; kvalita života; Quality of Life; primární prevence; History, 21st Century; Social Isolation; Česká republika; sociologie; socioekonomické faktory; Aged; senioři; Social Problems; Primary Prevention; kvalitativní výzkum; Residence Characteristics; Czech Republic; sociální problémy; sociální izolace; Qualitative Research; dějiny 21. století; charakteristiky bydlení