Jídlo pro radost : proč jíme to, co jíme, a nejíme to, co nejíme - Ferrarová, Eva (Edika, 2021)
Publikace se zaměřuje na vztah společnosti a kultury k jídlu. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: History; Cooking; Diet; dějiny; antropologie; Food; vaření; dieta; Beverages; stravovací zvyklosti; Feeding Behavior; Culture; kultura; nápoje; potraviny