Dyslexie - zaostřeno na angličtinu - Zelinková, Olga; Černá, Monika; Zitková, Helena (Pasparta, 2020)
Příručka, která se zaměřuje na dyslexii u dětí, na problémy při učení angličtiny a na techniky jejich překonání. Určeno odborné veřejnosti, zejména pedagogům.
Keywords: angličtina; pedagogika; Language Arts; psychiatrie; jazykové techniky; pediatrie; Dyslexia; Children with Disabilities; Education, Special; speciální vzdělávání; postižené děti; dyslexie