Požadavky a zkušební metody pro elektronické cigarety (Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví, 2020)
Směrnice, které se zaměřují na standard kvality a testování elektronických cigaret v Evropě.
Keywords: Public Health Surveillance; testování materiálů; systémy dodávající nikotin elektronicky; technika; veřejné zdravotnictví; ochrana veřejného zdraví; Manufactured Materials; Materials Testing; Evropa; vyrobené materiály; Electronic Nicotine Delivery Systems; Europe