Oxygen advantage : jednoduché, vědecky potvrzené dechové techniky pro zlepšení zdraví o kondice - McKeown, Patrick; Mercola, Joseph; Kladivo, Roman (MOVE LAB, 2021)
Publikace se zaměřuje na dechové techniky a jejich vliv na zdraví a zlepšení kondice. Představuje program Oxygen Advantage. Určeno široké veřejnosti
Keywords: Healthy Lifestyle; fyziologie; podpora zdraví; Oxygen; Breathing Exercises; dechová cvičení; zdravý životní styl; Respiration; Health Promotion; dýchání; preventivní medicína; kyslík