Pandemie - Shah, Sonia; Šverčičová, Lenka (Euromedia Group, 2021)
Publikace se zabývá různými pandemie v 19., 20. a 21. století, včetně pandemie COVID-19. Určeno odborné veřejnosti.
Esence
Keywords: rizikové faktory; History, 21st Century; pandemie; přenos infekční nemoci; Risk Factors; infekční lékařství; dějiny 19. století; History, 20th Century; Pandemics; dějiny 21. století; COVID-19; epidemiologie; dějiny lékařství; Disease Transmission, Infectious; dějiny 20. století; History, 19th Century