Úvod do toxikologie a ekologie pro chemiky - Horák, Josef; Linhart, Igor; Klusoň, Petr (Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2004)
Vysokoškolská učebnice pro studující chemie, která se zaměřuje na toxikologii a ekologii.
Keywords: toxikologie; environmentální vědy; Toxicology; Ecology; ekologie