Motivace a osobnost - Maslow, Abraham Harold; Le Roch, Pavla (Portál, 2021)
Publikace se zaměřuje na psychologii osobnosti a na potřeby, chování a motivaci. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Personality; motivace; Motivation; chování; psychologie, klinická psychologie; osobnost; Behavior