Repetitorium porodní asistence - Hanáková, Anežka (Grada Publishing, 2021)
Učební text, který se zaměřuje na porodní asistenci.
Keywords: porodnické ošetřovatelství; Obstetric Nursing; ošetřovatelství; gynekologie a porodnictví; Nurse Midwives; porodní asistentky