12 covidových tezí : lidstvo v karanténě a další texty - Hradil, Radomil (Franesa, 2021)
Úvahy a deník, které se zabývají pandemií COVID-19 a s ní souvisejícími, zejména sociálními, náboženskými a politickými, tématy. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: Quarantine; karanténa; dějiny 21. století; Christianity; socioekonomické faktory; křesťanství; History, 21st Century; sociální změna; COVID-19; sociální problémy; sociologie; humanitní vědy a umění; Social Change; Spirituality; Freedom; Socioeconomic Factors; spiritualita; Social Problems; svoboda; veřejné zdravotnictví