Mozek a farmaka : farmakologícká modifikace chování - Hess, Ladislav; Slíva, Jiří (Grada Publishing, 2021)
Publikace se zabývá účinkem psychotropních látek na mozek a na lidské chování a psychiku. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Neurophysiology; psychotropní léky; Emotions; emoce; Psychotropic Drugs; mozek; Behavior; psychofarmakologie; neurofyziologie; Memory; chování; Brain; paměť