Zlatý záchranářský kříž : mladí hrdinové - Conti, Gianna (Rescue Press, 2020)
Publikace obsahuje příběhy dětí, které zachránily život a získaly vyznamenání, a je také příručkou první pomoci. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: záchranná práce; odvaha; dítě; Courage; Adolescent; urgentní lékařství; First Aid; Awards and Prizes; Czech Republic; náhlé příhody; odměny a ceny; History, 21st Century; Česká republika; Rescue Work; Child; první pomoc; dějiny 21. století; mladiství; Emergencies