Koronavirus a pracovní právo - Tomšej, Jakub; Matějka Řehořová, Lucie; Stonjek, Patrik (Univerzita Karlova, Právnická fakulta, 2021)
Sborník z konference, která se zaměřila na pracovní právo a právní aspekty související s pandemií COVID-19 v Česku. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Legislation as Topic; právo pracovní; zaměstnanost; Employment; Česká republika; zákonodárství jako téma; právní vědy; Czech Republic; pracovní síly; Workforce; ekonomie, ekonomika, ekonomika zdravotnictví; právo, zákonodárství; COVID-19; Jurisprudence