Restriktivní metody v psychiatrii - standardizace ošetřovatelské péče : zpracované standardy ošetřovatelské péče - Petr, Tomáš; Miklóš, Tibor (Psychiatrická léčebna Bohnice, 2004)
Publikace o projektu, který se zaměřil na standardizaci psychiatrické restriktivní ošetřovatelské péče a zajištění její kvality v Česku. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: hospitalizace; Česká republika; psychiatrie; Quality Assurance, Health Care; ošetřovatelství v psychiatrii; směrnice pro lékařskou praxi jako téma; hospitalizovaní pacienti; Czech Republic; ošetřovatelství; Persons with Psychiatric Disorders; duševně nemocní; Psychiatric Nursing; Hospitalization; Inpatients; Bedridden Persons; osoby upoutané na lůžko; Practice Guidelines as Topic; Restraint, Physical; zajištění kvality zdravotní péče; fyzické omezení