Únava : neviditelný příznak RS (Unie ROSKA, 2021)
Příručka, která se zaměřuje na terapii a zvládání únavy při roztroušené skleróze. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: Life Style; životní styl; Disease Management; Persons with Disabilities; Multiple Sclerosis; Fatigue; postižení; neurologie; roztroušená skleróza; management nemoci; únava