Nespíš? Budeš - Vajnar, Josef; Cerhová, Tereza (Josef Vajnar, 2021)
Příručka se zaměřuje na relaxační a dechová cvičení pro léčbu nespavosti. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: samoléčba; Relaxation Therapy; Psychophysiology; poruchy iniciace a udržování spánku; Breathing Exercises; Sleep Initiation and Maintenance Disorders; dechová cvičení; Self Medication; Sleep Hygiene; spánková hygiena; psychoterapie; relaxační terapie; alternativní lékařství; psychofyziologie