Biochemické laboratórne metódy - Ferenčík, Miroslav; Škárka, Bohumil (Alfa, 1981)
Laboratórna príručka, ktorá sa zameriava na rôzne biochemické laboratórne metódy pre prácu s biologickým materiálom. Určené odbornej verejnosti.
Edícia potravinárskej literatúry
Keywords: Clinical Laboratory Techniques; Biochemical Phenomena; biochemie; klinické laboratorní techniky; Biochemistry; biochemické jevy