Surveillance zoonóz 1983 : Ćeská socialistická republika - Zajíček, Dalibor (Ústav veterinární osvěty, 1985)
Sborník prací, které pojednávají o surveillanci zoonóz v Československu v roce 1983. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: infekční lékařství; Československo; surveillance populace; Czechoslovakia; epidemiologie; Disease Transmission, Infectious; přenos infekční nemoci; zoonózy; Population Surveillance; Zoonoses