Aktuální kapitoly z dětské neurologie pro praxi - Ošlejšková, Hana (Solen, Medical education, 2018)
Publikace se zaměřuje na vybraná onemocnění nervového systému u dětí. Určeno odborné veřejnosti.
Meduca
Keywords: Nervous System Diseases; dítě; nemoci nervového systému; pediatrie; Child; neurologie