Trendy v profylaxi žilní tromboembolické nemoci - Malý, Jaroslav; Kessler, Petr; Gumulec, Jaromír; Buliková, Alena; Penka, Miroslav; Malý, Radovan; Dulíček, Petr (Mladá fronta, 2013)
Publikace se zaměřuje na farmakologické a chirurgické metody prevence žilní tromboembolie. Určeno odborné veřejnosti.
Aeskulap
Keywords: antifosfolipidový syndrom; směrnice pro lékařskou praxi jako téma; Drug Therapy; Venous Thromboembolism; Primary Prevention; farmakoterapie; Practice Guidelines as Topic; Antibodies, Antiphospholipid; antikoagulancia; Anticoagulants; výkony cévní chirurgie; antifosfolipidové protilátky; žilní tromboembolie; Vascular Surgical Procedures; hematologie a transfuzní lékařství; Antiphospholipid Syndrome; preventivní medicína; primární prevence