Psychická odolnost předškoláků - Rönnau-Böse, Maike; Fröhlich-Gildhoff, Klaus (Portál, 2021)
Publikace se zaměřuje na psychickou odolnost u předškolních dětí a na jejich výchovu ve školce. Určeno odborné veřejnosti, zejména pedagogům.
Keywords: Teaching; Resilience, Psychological; Psychology, Child; vyučování; školky; socializace; Psychology, Educational; Child, Preschool; Mental Health; rozvoj osobnosti; psychická odolnost; pediatrie; pedagogická psychologie; pedagogika; duševní zdraví; Schools, Nursery; psychologie, klinická psychologie; Socialization; předškolní dítě; dětská psychologie; Personality Development