Regenerace a výživa ve sportu - Bernaciková, Martina; Cacek, Jan; Dovrtělová, Lenka; Hrnčiříková, Iva; Hlinský, Tomáš; Kapounková, Kateřina; Kopřivová, Jitka; Kumstát, Michal; Králová, Dagmar; Novotný, Jan; Pospíšil, Petr; Řezaninová, Jana; et al. (Masarykova univerzita, 2020)
Učební text, který se zaměřuje na regeneraci, zatížení a únavu ve sportu.
Keywords: nutriční terapie, dietoterapie a výživa; Exercise; Fatigue; regenerace; fyziologie sportovní výživy; cvičení; Regeneration; Sports Nutritional Physiological Phenomena; sporty; únava; tělesná námaha; Physical Exertion; Sports; tělovýchovné lékařství