Bakteriální perzistence vůči antibiotikům - Melter, Oto (Univerzita Karlova, Nakladatelství Karolinum, 2021)
Publikace přináší přehled základních informací o bakteriální perzistenci vůči antibiotikům. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: bakteriologie; antibakteriální látky; Anti-Bacterial Agents; Drug Resistance, Bacterial; bakteriální infekce; Bacterial Infections; farmacie a farmakologie; bakteriální léková rezistence