Zodpovednosť za a pri spracúvaní osobných údajov pri poskytovaní zdravotnej starostlivosti - Sokol, Pavol; Mesarčík, Matúš; Hučková, Regina (Leges, 2021)
Publikácia sa zameriava na zákony týkajúce sa spracovania osobných údajov pacientov na Slovensku. Určené odbornej verejnosti.
Teoretik
Keywords: lidská práva; právní odpovědnost; knihovnictví, informační věda a muzeologie; Access to Information; ochrana zájmů pacientů; Slovakia; Patient Rights; Slovenská republika; Patient Advocacy; přístup k informacím; práva pacientů; Confidentiality; důvěrnost informací; Liability, Legal