Argumenty proti rouškám : deset důvodů, proč by se mělo omezit používání roušek - Mikovits, Judy; Heckenlively, Kent; Fiksa, Radomír (Bodyartbook, 2021)
Publikace se zaměřuje na možná rizika plynoucí z nošení roušek. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: technika lékařská, zdravotnický materiál a protetika; hodnocení rizik; masky; COVID-19; veřejné zdravotnictví; Disease Transmission, Infectious; podpora zdraví; Masks; Attitude to Health; Health Promotion; Risk Assessment; preventivní medicína; postoj ke zdraví; přenos infekční nemoci