Specifické znaky - Vysuček, Petr; Motejzíková, Jitka (Univerzita Karlova, Filozofická fakulta, Ústav českého jazyka a teorie komunikace, 2003)
Učební text, který se zaměřuje na specifické znaky českého znakového jazyka. Obsahuje ilustrativní fotografie. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Vocabulary; Terminology as Topic; znaková řeč; sluchově postižení; lingvistika, lékařská terminologie; zdravotně postižení; Sign Language; Persons with Hearing Disabilities; terminologie jako téma; slovní zásoba