Krása očima staletí - Rozsívalová, Věra (Nucleus, 1996)
Knížka ukazuje, jak se v průběhu staletí vyvíjel pojem krásy a všeho, co s tím souvisí.
Keywords: Cosmetics; léčivé rostliny; hygiena; odívání; krása; Plants, Medicinal; ženy; Beauty; kosmetické přípravky; Clothing; humanitní vědy a umění; Women