Nákazy zvířat přenosné na člověka a bezpečnost potravin - Šatrán, Petr; Duben, Josef (Ministerstvo zemědělství, 2018)
Publikace informuje o zoonózách, nákazách přenosných ze zvířat na člověka, jejichž zdrojem jsou potraviny, a na kontaminaci potravin. Určeno odborné i široké veřejnosti.
Keywords: Zoonoses; Foodborne Diseases; Hygiene; nemoci přenášené potravou; přenos infekční nemoci; hygiena; zemědělství a potravinářství; Food Contamination; kontaminace potravin; infekční lékařství; Disease Transmission, Infectious; Parasitic Diseases; zoonózy; parazitární nemoci