Protonová radioterapie - Vítek, Pavel (Maxdorf, 2021)
Publikace se zaměřuje na metody protonové radioterapie u nádorových onemocnění. Určeno odborné veřejnosti.
Jessenius
Medica
Keywords: protonová terapie; radiační onkologie; Radiation Oncology; radiologie, nukleární medicína a zobrazovací metody; nádory; Neoplasms; onkologie; Proton Therapy