Klinická výživa - Kohout, Pavel; Havel, Eduard; Matějovič, Martin; Šenkyřík, Michal (Galén, 2021)
Publikace se zaměřuje na metody klinické výživy, včetně speciální výživy. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: nutriční podpora; klinická výživa a intenzivní metabolická péče; klinické lékařství; Feeding Methods; Clinical Medicine; Nutritional Support; Nutritional Physiological Phenomena; metody výživy; fyziologie výživy