Klinická pankreatologie - Trna, Jan; Kala, Zdeněk; Kunovský, Lumír (Maxdorf, 2021)
Publikace se zaměřuje na nemoci pankreatu. Určeno odborné veřejnosti.
Jessenius
Medica
Keywords: klinické lékařství; Clinical Medicine; gastroenterologie; Pancreatic Diseases; endokrinologie; nemoci slinivky břišní