Psychotraumatologie - Schellong, Julia; Epple, Franziska; Weidner, Kerstin (Stanislav Juhaňák - TRITON, 2021)
Publikace se zaměřuje na psychické trauma a poruchy jím způsobné a na jejich léčbu. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: Psychotherapy; Mental Health Services; sociologické faktory; životní změny; Trauma and Stressor Related Disorders; psychické trauma; psychiatrie; Life Change Events; psychoterapie; poruchy související s traumatem a stresem; duševně nemocní; Psychological Trauma; Sociological Factors; služby péče o duševní zdraví; Persons with Psychiatric Disorders