Život s panikou : deník spisovatelky bojující z úzkostnou poruchou - Bublanová, Alžběta (Ikar, 2021)
Deník spisovatelky Alžběty Bublanové, ve kterém popisuje své zkušenosti s úzkostí a panickou poruchou. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: psychiatrie; dějiny 21. století; History, 21st Century; úzkost; dějiny 20. století; Česká republika; Writing; humanitní vědy a umění; psaní; Czech Republic; panická porucha; Panic; panika; Panic Disorder; History, 20th Century; Anxiety