Nespavost : doporučený diagnostický a terapeutický postup pro všeobecné praktické lékaře 2021 - Pretl, Martin; Smolík, Petr (Centrum doporučených postupů pro praktické lékaře, Společnost všeobecného lékařství ČLS JEP, 2021)
Směrnice pro praktické lékaře, které se zaměřují na diagnózu a terapii nespavosti.
Diagnostícké a terapeutické postupy pro všeobecné praktické lékaře
Keywords: Diagnosis, Differential; diferenciální diagnóza; psychiatrie; praktické lékařství; General Practice; všeobecné lékařství; poruchy iniciace a udržování spánku; Sleep Initiation and Maintenance Disorders; neurologie