30 let Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže (Úřad pro ochranu hospodářské soutěže, 2021)
Publikace se zaměřuje na působení Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže za 30 let jeho existence. Vydáno při příležitosti výročí. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: státní správa; zákonodárství jako téma; dějiny 21. století; Government Agencies; ekonomie, ekonomika, ekonomika zdravotnictví; Czech Republic; vládní organizace; obchod; Economic Competition; History, 21st Century; Commerce; Česká republika; History, 20th Century; Legislation as Topic; ekonomické soutěžení; dějiny 20. století