Ekonomické vyhodnocení členství České republiky v EU po deseti letech : alternativní scénáře a kvantifikace : příspěvek k formulaci nové evropské strategie pro Českou republiku - Chmelař, Aleš; Novotný, Jan; Jedlička, Jan; Maláčová, Jana; Kalíšková, Klára; Zahradník, Petr; Šatava, Jiří; Lichard, Tomáš; Kudrna, Zdeněk; Novotná, Andrea; Holeček, Zdeněk (Sekce pro evropské záležitosti Úřadu vlády, 2014)
Studie, která se zaměřila na ekonomické přínosy členství Česka v Evropské unii a na alternativní scénáře. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: teoretické modely; dějiny 21. století; Models, Theoretical; ekonomie, ekonomika, ekonomika zdravotnictví; Evropa; Economics; Czech Republic; Europe; veřejná politika; Evropská unie; History, 21st Century; Public Policy; politologie, politika, zdravotní politika; Česká republika; ekonomika; European Union