Oftalmologie : pro pregraduální i postgraduální přípravu - Heissigerová, Jarmila (Maxdorf, 2021)
Vysokoškolská učebnice a příručka, která se zaměřuje na oftalmologii. Určeno k pregraduálnímu a postgraduálnímu studiu.
Jessenius
Keywords: Ophthalmology; oftalmologie