Hořím - Bagarová, Simona; Třeštík, Michael; Bergerová, Jana (Pavel Jungmann Archa, 2021)
Rozhovory s pečovateli, kteří se starají o seniory v pečovatelských zařízeních. Určeno široké veřejnosti.
Varia ; svazek 11
Keywords: Caregivers; personál sesterský; geriatrie; sociální práce; dějiny 21. století; Geriatric Nursing; History, 21st Century; Czech Republic; senioři; Nursing Staff; Nursing Homes; osoby pečující o pacienty; sociologie; pečovatelské domovy; Aged; Social Work; Česká republika; geriatrické ošetřovatelství