Jak pracuje věda - Novotný, Jan; Svobodová, Jindřiška (Burian aTichák, 2021)
Publikace se zaměřuje na vědu, vědecké myšlení a metodologii. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: metody; věda a výzkum; Methods; Thinking; věda; Science; myšlení