Klinická propedeutika v urgentní medicíně - Dobiáš, Viliam; Bulíková, Táňa (Grada Publishing, a.s, 2021)
Učebnice, která se zaměřuje na základy urgentního lékařství. Určeno pracovníkům v praxi.
Keywords: urgentní lékařství; propedeutika lékařská; Education, Premedical; Emergency Medicine