Eskulapova hůl, lampa a kříž : svatí a věřící lékaři a zdravotníci : (17.-21. století) - Krausová, Jitka (A.M.I.M.S. z.s., 2021)
Publikace se zaměřuje na významné věřící zdravotnické pracovníky v průběhu 17. až 21. století. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: Health Personnel; křesťanství; dějiny novověku 1601-; misie; Missionaries; Famous Persons; zdravotnický personál; misionáři; Religion and Medicine; Religious Personnel; poskytování zdravotní péče; Delivery of Health Care; Christianity; náboženství a lékařství; náboženští pracovníci; History, Modern 1601-; Religious Missions; dějiny lékařství; významné osobnosti