Rozvoj duševní pohody u transgender klientů : poznatky a holisticky orientovaný terapeutický přístup - Doležalová, Pavla; Heumann, Viktor; Orlíková, Barbora; Hull-Rochelle, Glynis; Pavlica, Karel; Procházka, Jiří; Escotorín Soza, Pilar; Graglia, Margherita; Baione, Margherita; Bonvicini, F; Málková, Michaela; Brando-Garrido, Cecilia; et al. (Národní ústav duševního zdraví, 2021)
Publikace se zaměřuje na duševní pohodu transgender lidí a na poskytování zdravotní péče a psychoterapie těmto lidem. Určeno odborné veřejnosti.
Keywords: genderová identita; psychologie, klinická psychologie; zdraví menšin; zdravotnické služby pro transgender osoby; duševní zdraví; Transsexualism; sociální lékařství; transgender osoby; Transgender Persons; Health Services for Transgender Persons; Holistic Health; holistické zdraví; psychoterapeutické procesy; psychoterapie; Delivery of Health Care; Minority Health; poskytování zdravotní péče; transsexualismus; Gender Identity; Psychotherapeutic Processes; Mental Health