Rozhodni se být zdráv - Vojáček, Jan; Keilová, Věra; Horak, Clara (CPress, 2021)
Publikace se zaměřuje na funkční lékařství, zdraví a životní styl. Obsahuje i názory a zkušenosti dalších odborníků. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: alternativní lékařství; Health Promotion; preventivní medicína; Holistic Health; podpora zdraví; holistické zdraví; Mental Health; psychofyziologie; duševní zdraví; zdravý životní styl; Healthy Lifestyle; Psychophysiology