Komunikace v pomáhajících profesích - Dlabal, Martin (Portál, 2021)
Příručka, která se zaměřuje na vedení pozitivně laděného rozhovoru. Určeno odborníkům v pomáhajících profesích i široké veřejnosti.
Keywords: Cooperative Behavior; nelékařská zdravotnická povolání; komunikace; psychologie, klinická psychologie; Communication; Social Work; kooperační chování; Helping Behavior; sociální práce; rozhovory jako téma; Interviews as Topic; Optimism; Allied Health Occupations; optimismus; vztahy mezi zdravotnickým pracovníkem a pacientem; Professional-Patient Relations; sociologie; pomáhající chování