Zatočte s nespavostí : s pomocí mindfulness - Orzech, Catherine Polan; Moorcroft, William H; Bartošková, Linda (Portál, 2021)
Příručka, která se zaměřuje na léčbu nespavosti pomocí metody mindfulness. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: Sleep; všímavost; spánková hygiena; spánek; poruchy iniciace a udržování spánku; neurologie; Sleep Initiation and Maintenance Disorders; Mindfulness; psychiatrie; Sleep Hygiene; psychoterapie